22.

Hittade denna roliga lista hos Egoina och vid det här laget vet ni säkert hur mycket jag älskar listor, så jag tänkte att även jag skulle ta mig an den. Gör den ni med vettja!
 
1. Vart är din mobiltelefon? Den ligger på skrivbordet framför mig här på jobbet.
2. Ditt hår? Långt och blont och just nu i behov utav ett besök hos frisören. Är inne på att färga håret i en ljus pastellrosa färg, men känns som att det är mer sommar över det och att man inte borde göra det nu till hösten. Samtidigt bryr jag mig inte om trender och så, borde bara köra om jag verkligen vill! Annars färgar jag bara utväxten och låter det vara som det varit de senaste sju åren typ. Har ingen vidare fantasi när det kommer till mitt hår, men jag trivs så bra och känner mig mest som mig själv i det.
3. Ditt humör? Just nu väldigt bra! Fredag imorgon ju, det brukar alltid få en på bättre humör såhär i slutet på veckan.
4. Din dagsplan? Inte mycket mer än jobb för tillfället. Ska se senaste Young & Hungry när jag kommer hem ikväll, men annars händer det inte så mycket mer denna torsdag.
5. Det bästa du vet? Djur! Att vakna mitt i natten och inse att det är flera timmar kvar innan alarmet ringer. När katter spinner. När någon pillar med mitt hår. Att bli kliad på ryggen. Regn. När Britney släpper nytt material. Att hitta en ny serie man tycker om och ha flera säsonger att sträckkolla på.
6. Din dröm i natt? Minns inte så väl, tror det hade något att göra med en garderob och en melon. Det är åtminstone det enda jag ser framför mig från drömmen.
7. Ditt livsmål? Att hela tiden leva på ett sätt som gör mig lycklig och inte behöva rätta mig efter vad någon annan tycker och tänker.
8. Rummet du är i? Kontoret på jobbet. Det ska få sig en välbehövlig uppfräschning i år och det ser jag verkligen fram emot! Har suttit här i nio år i november och det börjar kännas väldigt tråkigt. Som allt när man vart med om det ett tag. Hoppas få komma med lite tips och idéer :)
9. Din hobby? Titta på serier, hänga på youtube, inreda, gå på bio.
10. Din skräck? Döden. Det är det enda som verkligen skrämmer mig! Både min egen och de runtomkring mig.
11. Vart var du igår kväll? Befann mig på hemmaplan hela kvällen. Kom inte hem förrän strax innan sju, och efter det vart det mys och lek med katterna följt av Modern Family resten av kvällen.
12. Vad är du inte? Tolerant mot elakheter och mobbing. Jag tror att det endast är osäkra och olyckliga personer som håller på med det, är man lycklig och säker i sig själv så finner man ingen glädje i att få en annan person att må dåligt. Så är det bara!
13. En sak du önskar dig? Just i detta nu önskar jag att världen vore en bättre plats för oss alla, att familjer med små barn inte tvingades fly via osäkra vägar osv. Om jag får önska mig något mer själviskt så är det att jag och min familj/mina vänner får vara lycklig(a) livet ut. Och att jag får se Britney live så många gånger som möjligt!
14. Det senaste du gjorde? Svarade på frågan ovan..
15. Dina kläder? Mina vanliga arbetskläder. Svarta byxor och en mysig hoodie. Ibland älskar jag verkligen att jag inte behöver klä upp mig på jobbet!
16. Din dator? Är en stationär jäkel som jag är riktigt sugen på att byta ut. Funderar på en bärbar, känner bara hur mycket smidigare det hade varit. Tänk att kunna ligga i sängen och glo på serier och film istället för att sitta på en stol som jag gör nu! Jag kan koppla till TV:n, men åtta gånger av tio är jag för lat för det och jag intalar mig själv att det inte är så farligt att sitta i min kontorsstol framför en bra film. Vilket det faktiskt inte är, men det hade ju varit så mycket bättre om jag kunde ligga i sängen.
17. Din bästa ägodel? Tänker vara ytlig och säga min iPhone. Det låter inte särskilt bra, men den har i stort sett allt jag behöver - vänner och familjens kontaktuppgifter, tillgång till bank och annat viktigt, bilder på mina katter, alla mina sociala medier, min musik och allt du kan tänka dig i stort sett.
18. Något du inte har på dig? Päls!
19. Favoritaffär? Älskar att gå omkring i matbutiker! Har svarat på en likadan fråga innan, men typ ICA Focus här i Göteborg eller en ICA Maxi. Kan gå omkring i de butikerna hur länge som helst och bara peta på allt. Älskar när dem dessutom har en USA-hylla där man kan handla godsaker från andra sidan atlanten.
20. Din sommar? Passerade riktigt fort, vilket jag är glad för. Det var dessutom inget riktigt sommarväder, förutom typ en vecka, så jag vet inte ens om man kan kalla det för sommar. Jag är ju dock en riktig höst- och vintertjej och föredrar kyla framför värme, så nu ser jag fram emot vinterhalvåret!
21. Favoritfärg? Rosa.
22. När skrattade du senast? Jag skrattar mycket på jobbet. Annars är det väl till alla Modern Family-avsnitt jag sett på sistone. Cam och Phil är mina hjältar alltså!
 

Skogsraah ☾
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 10:27:23 Blogg:  http://skogsraah.se

Så fin du är!

NICOLE
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 10:51:17 Blogg:  http://nwistrand.forme.se

Fina du! Läste också den på hennes blogg :D Hon är så bra. Får se om jag kanske också gör den sen =D
Och det där med håret, jag känner likadant. Är sååå inne på att göra en ombre, men det var ju så att "alla" hade det förra hösten och innan det, så kan man ha det nu? Men så tänker jag att jag får väl göra hur jag vill?

SV: Visst är de fina :) Gillar dem masssor nu! Nää jag vet många som säger så.. men jag tror jag klarar det. & hoppas :D
SKönt med kortdag!!

hanna
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 11:57:30 Blogg:  http://fitnessinspiration.se

du är så fin!!

Petra
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 13:08:57 Blogg:  http://brunetpetra.blogg.se/

så fin du är

sv ja det är den verkligen älskar tröjan

Emmy
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 13:16:45 Blogg:  http://nouw.com/emmyyys

Kul o läsa! :) kram

MALIN
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 21:56:33 Blogg:  http://malinkirstine.se/

Jättekul med en lista! Hoppas du haft en bra torsdag :) Kram

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 22:43:42 Blogg:  http://babustyle.forme.se

Listor är roliga att läsa :)

Ida - foto & häst
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 23:05:29 Blogg:  http://idanilssonphoto.se/

så himla fin du är! och så roligt att läsa denna listan :D

Svar: Tack snälla du!
annaterneborg.blogg.se

Sarah
Skrivet: 2015-09-10,  klockan: 23:41:23 Blogg:  http://CheerSarah.devote.se

Håller me om att de e sjukt najs o vakna o se att man kan sova flera timmar till :) Hatar när man ska gå upp om 5 min lr nåt :/ xD

Amanda Engberg
Skrivet: 2015-09-11,  klockan: 00:16:44 Blogg:  http://nouw.com/amanda

Det var roligt att läsa! :)

Amanda Jona [SPONTAN]
Skrivet: 2015-09-11,  klockan: 11:36:57 Blogg:  http://spontan.blogg.se

Kul att läsa! :)

<- Tillbaka till Startsidan?
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:

Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥

Min bloggdesign är gjort av Amanda W