dagens britney

Nu när jag ändå känner för att blogga lite tänkte jag passa på att försöka komma någonvart med min Britney-challenge som jag började med i september tror jag. Bara några frågor kvar..
 
9. Why do you love her? För att hon är precis som oss, som du och jag. Hon är en av de största stjärnorna på denna planet och det är inget som syns om man ser henne på stan en söndagseftermiddag. Missförstå mig inte, hon har stjärnstatus så det skriker om det men det är inget hon skyltar med. Om ni förstår mig? Många kändisar har en tendens att spöka ut sig och vilja synas/höras hela tiden, men inte Britney. Hon är precis som oss dödliga och försöker heller inte vara något annat. En vanlig måndag då hon inte står på scen i Las Vegas är det inte ovanligt att man ser henne osminkad i mysbyxor och håret i en rufsig knut på huvudet.
 
En annan grej jag verkligen beundrar med henne är att hon aldrig ger sig in i bråk på nätet som många andra kändisar gör dagligen, hon är så mycket större än så och det är därför alla som träffat henne endast har bra saker att säga om henne. Hon adresserar heller aldrig kritik hon får eller negativa ord som sägs om henne, och så har det varit sedan start. Jag tror att det sticker många i ögonen, att dem hatar och hatar men aldrig får någon respons. Om ändå fler kändisar (och personer i allmänhet) kunde vara så, tänk vad mycket snällare världen varit då.
 
Och sist men inte minst, en av de största anledningarna till varför jag älskar henne så mycket som jag gör, hon gick igenom ett rent helvete för lite drygt åtta år sedan och hon gjorde det inför hela världen och deras dömande ögon. Men skratta bäst som skrattar sist - hon kom tillbaka starkare än någonsin och har sedan dess knäppt alla haters och nej-sägare på näsan gång på gång. Man behöver inte tycka om hennes musik för att se vilken fantastisk människa hon är! Det tror jag de flesta kan erkänna.
 

Netti Starby
Skrivet: 2015-10-28,  klockan: 12:22:23 Blogg:  http://nettistarby.blogg.se/

Jag har så dålig koll om Britney och det här var intressant att läsa! Kram

Malin
Skrivet: 2015-10-28,  klockan: 13:00:03 Blogg:  http://nouw.com/Frozenvanilla/

Sv: Tack, jag hade en riktigt grym kväll! :)

Hoppas du har en fin dag! :)

Emma Engström
Skrivet: 2015-10-28,  klockan: 17:34:36 Blogg:  http://emmaengstrom.vione.se

Tycker det är så kul att du verkligen gillar henne så mycket som du gör! :D

Nakenkaktus.webblogg.se
Skrivet: 2015-10-29,  klockan: 22:14:16

👏 Words!

Svar: Mhmm! :D
annaterneborg.blogg.se

<- Tillbaka till Startsidan?
Tittar du in ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:

Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥

Min bloggdesign är gjort av Amanda W