BEST OF 2017

    Allmänt    2 kommentarer
Precis som tidigare år vill jag avsluta även detta med en liten summering av året som gott, på mitt eget lilla vis. 2017 var året jag upptäckte One Direction och framför allt Louis Tomlinson på riktigt och föll pladask för dem och honom. Så kan säga redan nu att detta inlägg kommer innehålla en hel del Louis. Men för er som följer mig på sociala medier kommer nog detta inte som någon större chock. Ni andra, you've been warned. Without any further ado, enjoy my 2017! (Vet inte varför jag skulle "coola" till mig och ta det på engelska. Nåväl.)
 
Årets låt: Louis Tomlinson - Back To You, Just Like You och Miss You. Kan omöjligt välja endast en av hans låtar, så det får bli lika mellan dessa tre mästerverk.
Årets musikvideo: Louis Tomlinson ft. Bebe Rexha - Back To You.
 

Årets album: Harry Styles - Harry Styles. Ett fantastiskt album där mina favoriter är Sweet Creature och Two Ghosts
Årets artist: Louis Tomlinson. 
Årets konsert: Jag fick i somras äntligen uppleva Lana Del Rey live på Way Out West och det var ett av de bästa ögonblicken i hela mitt liv. Att få stå där i publiken och höra denna kvinna framföra hennes fantastiska låtar - med sin magiska röst - var något jag aldrig kommer glömma. Och att dessutom få uppleva det med världens finaste vän, Bea, vid min sida gjorde hela ögonblicket så mycket bättre.
 
 
Körde på rosa och glitter dagen till ära och kände mig som en älva.

Årets film: Kan som vanligt aldrig endast välja en, men några favoriter var: Thor: Ragnarök, Spider-Man: Homecoming och Kingsman: The Golden Circle
Årets TV-program: Så mycket bättre.
Årets serie: Will & Grace. Serien som kom tillbaka efter elva år och fortfarande är lika aktuell och träffsäker som innan. Ska bli så kul att fortsätta följa den!
Årets farväl: Pretty Little Liars, Bones och Girls. Tre serier som jag älskat men som nog ändå gjort sitt.
Årets nya upptäckt: One Direction, Larry och Louis Tomlinson. Ni som vet, ni vet.
Årets bok: Vem bryr sig? av Therese Lindgren. 
Årets hunk: LOUIS TOMLINSON. 
 
 
Brukar vanligtvis inkludera en bild på Årets skönhet här med, men i år tar fan Louis hem både Årets hunk och Årets skönhet. Så blev tyvärr inget till övers för någon annan. Sorry, not sorry.

Årets par: *host* Larry *host*
Årets TV-par: Nick och Jess i New Girl som äntligen insåg att dem hör ihop. Hallelujah! 
Årets hetaste: LARRY LARRY LARRY.
Årets youtuber: Lindsey Hughes. 
Årets svenska youtuber: Therese Lindgren. 
Årets podd: Therese och Zäta.
Årets finaste: Bröllopet mellan min fina, fina kusin Sara och hennes Joakim. Ett vinterbröllop som levde upp till alla förväntningar! 
Årets crush: Inga större förändringar där inte.
Årets mysigaste: Min systers bebismage.
Årets bästa: Helt ärligt, att jag "hittade" Louis Tomlinson. Jag skojar mycket om att jag blivit besatt utav honom i år, men jag har på riktigt aldrig känt såhär starkt för någon artist utöver Britney. Sedan jag fick upp ögonen för honom har jag insett vilken fantastisk människa och artist han är, och om allt går som det ska drar han ut på turné nästa år. Då, mina vänner, lovar jag att stå längst fram och skrika mig hes för honom. Det förtjänar han!
Årets värsta: Att jag förlorade en mycket kär familjemedlem som för alltid kommer vara saknad 
 
Avslutade mitt senaste sådant här inlägg med två bilder på mig själv och texten om att jag förhoppningsvis vågar mig på att färga hela håret rosa inom kort. Och det vågade jag! Det blev dock mer åt det lila hållet, men som jag älskade det. Blir helt klart ett besök till frisören nästa år igen för ännu mer experiment. 
 
 
Avslutningsvis (igen) vill jag passa på att önska er alla ett riktigt fint nyår och en fin start på det nya året! Vet inte vad som väntar er, men vad det än är hoppas jag på ett fint 2018. För min del blir det till att inreda mitt vardasgrum som precis målats om, jag blir moster i januari, en tripp till Stockholm i mars för att se Harry Styles i Globen, ett besök på Ullevi för att se Ed Sheeran för andra gången och senare i år SKA JAG SE BÅDE BRITNEY OCH LOUIS LIVE. Kan knappt förstå att jag kommer kunna se mina två favoriter live under samma år. Galet! Britney har meddelat att hon kommer till Danmark i sommar och det ryktas även om en världsturné, men besöker hon inte Sverige kommer jag ändå kunna se henne i pölselandet. Såg henne senast 2011, så det är allt på tiden att hon kommer hit nu. Och Louis då, min älskade Louis. Han släpper nytt album i början på året och drar efter det ut på sin första egna världsturné (stolt). Vet inte vart han kommer eller när, men jag skulle kunna döda för att vara där. Just saying. Som ni ser blir det en hel del musik för min del, men jag älskar det. Det är precis som det ska vara. 
 
TILL VI HÖRS IGEN FÅR NI HA DET FANTASTISKT BRA! PUSS.
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥