dagens britney

    Britney Spears    2 kommentarer
 
I veckan släpptes en snippet från en demo som Britney spelade in 2004, låten var tänkt för henne och Nelly men hon tackade senare nej och på låten hör vi nu i stället Christina Aguilera. Jag har inte lyssnat särskilt mycket på låten innan, men kan konstatera att ifall Britney varit med på den hade det varit en annan femma. Älskar hennes råa och sköra röst tillsammans med musiken och detta lilla klipp gör mig SÅ SUGEN på mer ny musik från henne. När ska denna väntan vara över? Vill ni lyssna på låten där Christina är med kan ni göra det här.

tisdag

    Allmänt    22 kommentarer
God morgon! Wow, mitt andra god morgon-inlägg på två dagar. Det var ett tag sedan! Men jag känner mig på humör för det, så lika bra att bara köra på. Hur mår ni? Själv har jag dragits med en besvärlig huvudvärk sedan igår eftermiddag, den försvann tyvärr inte under natten som jag hade hoppats på. Men knaprade huvudvärkstabletter innan jag gick hemifrån och det verkar göra susen. Känns mycket bättre nu, tack och lov! Har ännu en lång dag framför mig och solen som lyser in fint på kontoret gör det hela aningen lättare. Hoppas klockan tickar på!
 
 
Tänkte bjuda på denna fina låt som jag hittade under nyheter på Spotify i fredags. Så vacker!

filmtips

    Film    17 kommentarer
 
I lördags var jag på bio med bästa vännen och såg på En man som heter Ove. Åh, så fin den var! Har inte läst boken och hade därför ingen större koll på vad den handlade om - förutom det man får se i trailern förstås - men jag blev positivt överraskad och kan verkligen rekommendera er att se den ifall ni inte redan gjort det. Rolf Lassgård är ju redan en fantastisk skådespelare och i denna roll får man se honom göra ännu en rörande tolkning. Är glad att jag hann se den på bio innan den slutar gå, för vissa filmer tycker jag att man ska få uppleva just på bioduken. Jag vet inte hur länge till den går, men om ni får chansen att se den innan den försvinner tycker jag att ni ska ta den. Fantastiskt bra!
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥