hipp hurra!

    Allmänt    14 kommentarer
 
Idag fyller denna kära donna år och det ska vi fira ikväll! Jag har skapat bästa nostalgispellistan på Spotify och till tonerna av den ska vi fira Samira på hennes dag. Jag har en stressig förmiddag med bl a ett frisörbesök på schemat, men så länge jag får äta tacos med ett gäng härliga tjejer ikväll är jag mer än nöjd. En liten fågel viskade att det skulle bjudas på tacos, så ni inte tror att jag går och förväntar mig något. Drygt liksom. Ska sticka från jobbet vilken sekund som helst och passar på att önska er alla en riktigt trevlig helg!

dagens britney

    Britney Spears    11 kommentarer
 
Britney lade i veckan upp tre grymt snygga videos på Instagram till tonerna av S.O.B. av Nathaniel Rateliff & The Night Sweats. Såg att någon lagt ihop dessa tre klipp till en video på youtube och ville självklart dela med mig av den. Tycker hon är vacker som tusan och tillsammans med den grymma låten blir det extra bra! Vill ni lyssna på hela låten finns den här.

onsdag

    Allmänt    12 kommentarer
Jag har varit sjuk och hemma från jobbet veckans tre första dagar, men idag har jag känt mig bra igen och därför väntar jobb som vanligt för min del imorgon. Har blivit lite smått tröttsamt att dra omkring på hemmaplan, så det ska bli skönt att få komma ut igen. Det är en lång dag som väntar (7-18), men med tanke på all sömn jag fått dessa dagar bör det inte vara några problem. Och när dagen är över återstår ju endast en dag innan det är helg igen. Har precis betat av några avsnitt av Vita Huset och ska snart börja göra mig klar för sängen, tänkte bara heja på er innan dess och svara på de kommentarer som trillat in det senaste. Hoppas ni mår bra!
 
 
Då jag inte känt mig särskilt fräsch de senaste dagarna bjuder jag på en bild från december då jag skulle på julbord med jobbet.
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥