GOTT NYTT ÅR!

    Allmänt    16 kommentarer
När jag ändå är här inne för att svara på era kommentarer kan jag lika gärna skriva ett sista inlägg för året och önska er ett riktigt fint slut och en god fortsättning. 2016 har varit ett år med många upp och ner - vissa mer märkbara än andra - och jag hoppas på ett mycket bättre 2017! Vad bloggen beträffar kan jag varken säga bu eller bä, vi får helt enkelt se vad det nya året har att bjuda på. Har dock varit trevligt att få 'prata' lite med några av er i kommentarsfältet dessa dagar, är det något jag saknar med bloggen så är det just det - er. Puss så länge 
 
 
Mina mest gillade bilder på Instagram under året. Kul att en är så pass egenkär ;) Nåja, en vacker soluppgång, min fina syster och bästa vännens minsta guldklimp fick åtminstone vara med på ett hörn. Alltid något.
 
 
Fick mig även en sista bild för året med bästa vännen inne på H&M igår. Vad jag älskar henne!

best of 2016

    Allmänt    13 kommentarer
Ännu ett år börjar lida mot sitt slut och trots att jag inte bloggat sedan april (!) månad kunde jag inte låta bli att publicera min årliga "best of"-lista som jag tycker om så mycket. Vill bara varna lite i förväg, med tanke på hur mycket Britney det varit under året kan ni förvänta er att se henne på fler än en punkt. Just saying. I övrigt hoppas jag att ni alla mår riktigt fint och får ett fantastiskt 2017! Tills vi ses igen. Puss!
 
Årets låt: Britney Spears ft. G-Eazy - Make Me. Kunde först inte bestämma mig för vilken låt från Glory som skulle hamna här, men efter att ha tänkt efter ett tag var det ändå ganska lätt. Detta är enligt mig en av hennes bästa första singel någonsin, bara Gimme More har varit bättre. Det inte för intet den hamnade högst upp över mina mest spelade låtar på Spotify i år. 
Årets musikvideo: Britney Spears ft. Tinashe - Slumber Party. Utan tvekan alltså! Britneys absolut snyggaste video på länge.
 
 
Årets album: Britney Spears - Glory
 
 
In och lyssna om ni missat det. Helt fantastiskt bra!
 
Årets artist: BRITNEY SPEARS.
Årets konsert/show: Piece of me, of course. Men såg även Bieber i Globen och det var inte fy skam.
Årets film: Fan, det har ju kommit så mycket bra i år. Men några favoriter är Captain America: Civil War, Doctor Strange, Djungelboken, Tarzan och Deadpool. En svensk film som även förtjänar att nämnas här är En man som heter Ove. Riktigt bra film! 
Årets TV-program: Allt för Sverige och Så mycket bättre. Som alltid!
Årets serie: New Girl
Årets nya upptäckt: Bones. Betade av elva säsonger på mindre än två månader. Blev fast efter första avsnittet! Men även Luther, The Affair och The Fall blev snabbt favoriter de med. 
Årets bok: Ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren.
Årets skönhet: Vi kör på en klassisk sådan - Nicole Kidman.
Årets hunk: Patrick J Flueger (från Chicago P.D.). Mums!
 
 
Årets par: Leighton Meester och Adam Brody.
Årets TV-par: 
ÄLSKADE Spencer och Caleb i Pretty Little Liars tillsammans. Så länge det varade i varje fall. 
Årets hetaste: Noah och Alison i The Affair. Hot hot hot!
Årets youtuber: Lindsey Hughes. 
Årets svenska youtuber: Therese Lindgren.
Årets pod: Wahlgren & Lundqvist.
Årets skämt: Donald Trump. Att den hemska och avskyvärda människa ens ska få sätta sin fot i Vita Huset är för mig helt obegripligt. 
Årets finaste: Bröllopet mellan min kusin och hans Sanna. Så vackert!
 
 
Inte de bästa bilderna, men något sådant här såg jag ut på bröllopet.
 
Årets crush: Det ni..
Årets resa: Blev en liten sådan upp till huvudstaden med Bea då vi bodde hos fina vänner och fick lite utav varje - Bieber-konsert, god mat, en baby shower och lite shopping. 
Årets mysigaste:
Alla fina vänner som fått barn. Mer smått att gosa med!
 
 
Jag med bästa vännens minsta guldklimp.

Årets bästa: Att jag beslutade mig för att sluta äta kött! Har inte ätit kött, fisk, kyckling eller annat djur sedan i juni. Är så stolt över mig själv och hoppas att fler lägger av med det. Eller åtminstone slutar äta det varje dag och börjar tänka mer på vår miljö. Men framför allt på de stackars djuren som lever under förfärliga förhållanden.
Årets Britney: Allt! 2016 har verkligen varit året då Britney hittat tillbaka till sig själv som artist. Så mycket vi fans har fått under det gågna året har vi inte fått på länge. Och då menar jag inte att vi inte fått tillräckligt innan, utan att vi fått extra allt under året som varit. Gånger tusen. Ett fantastiskt album (hennes bästa sedan Blackout och helt klart ett av hennes topp tre i min mening), fler än ett magiskt framträdande på diverse musikgalor, snygga musikvideor, öppenhjärtiga intervjuer och mer av hennes härliga humor. Men framför allt har vi fått återse den där glöden i hennes ögon som verkade vara borta ett tag. Den glöden + hennes leende är egentligen allt vi fans verkligen vill ha. Är hon lycklig, är vi det.
 
 
Här ser vi henne på årets VMA och Billboard Awards.
 
 
Och här med en av sina dansare samt G-Eazy på iHeartRadio Music Festival.
 
 
Het som få på Triple Ho Show
 
Avslutar med två bilder på yours truly. Vågade mig äntligen på lite rosa i håret och hoppas på att jag får mod till att färga hela håret i samma färg inom kort. 
 
 
 
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥