dagens britney

    Britney Spears    15 kommentarer
10. Justin, Kevin, Jason or Charlie? Det här är alltså några av hennes ex och ärligt talat tror jag att hon klarar sig bra mycket bättre utan dem än med dem. Även om jag ibland smyghoppas lite på att hon och Justin ska bli tillsammans igen, just bara för att dem var ett så pass stort power couple. Jag förstår dock att det inte kommer hända, Justin är lycklig med Jessica Biel och dem har båda gått vidare sedan dess. Det var ju fjorton år sedan dem gjorde slut för tusan. Men snygga ihop, det var dem allt!
 
 
Tillsammans med Kevin fick hon ju sina två fina söner, och det var väl i stort sett det enda bra som kom från det förhållandet. Idag har dem dock en bra relation till varandra och delar lika på vårdnaden av sönerna. Skönt att det löste sig på det sättet, för alla inblandade.
 
 
Med Jason började hon komma ur sitt skal igen efter hennes turbulenta år 2007, och det ska han ha cred för tycker jag. Han, tillsammans med hennes pappa, fick Britney på fötterna igen och jag trodde faktiskt att hon hade hittat rätt med honom. Har inte hört något om honom sedan dem bröt sin förlovning 2013. Han var dessutom med i videon till Criminal där det syntes tydligt att deras kemi var on point. Skulle hon av någon anledning bli tillsammans med något av sina ex igen tror jag helt klart att Jason är bäst för henne.
 
 
Charlie såg man inte så mycket av, det var en väldigt intensiv och kort romans som tog slut nästan innan den började. Det var iofs ett år tror jag, men det kändes väldigt hastigt ändå. Har inte så mycket att säga om honom mer än att han verkade vara en bra kille.
 

Cause I'm missing more than just your body

    Musik    12 kommentarer

TF

    Mode & skönhet    11 kommentarer
 
Var inne i stan en sväng i lördags eftermiddag på jakt efter diverse saker, bl a lite nytt smink för att fylla på i sminkväskan. Svängde in på Sephora där jag fyndade tre produkter från Too Faced, som tillsammans med The Balm har kommit att bli mina favoritmärken när det kommer till smink. På H&M plockade jag även på mig en foundation från Isadora. Har endast testat den ett par gånger så kan inte ge er en review riktigt än, men den verkar lovande. Allt fritt från djurtester dessutom. Tummen upp för det!
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥