I knew we were born to be together

    Musik    15 kommentarer

little iron man

    Inspiration    8 kommentarer
 
Den här videon har cirkulerat på nätet ett tag nu, men jag ville ändå dela med mig utav den till er ifall någon kanske missat den. Jag som älskar både Robert Downey Jr. och Iron Man tycker ju väldigt mycket om idén bakom videon, och att se glädjen i den lilla pojkens ögon är oslagbart! När dem frågar honom vem det är och han lite blygt svarar Iron Man.. Då smälter mitt hjärta. Älskar att RDJ är i full karaktär dessutom!

tisdag

    Allmänt    3 kommentarer
God morgon! Tiden räckte inte riktigt till efter jobbet igår och jag glömde av allt vad blogg heter, ägnade mig istället helt och hållet åt Sex and the City. Faller allt mer för denna fantastiska serie, trots att det är fjärde gången jag ser om på den. Får inte nog av Carrie och Big! Trots att jag tycker om serien så mycket som jag gör så längtar jag ändå till slutet, just för att det är ett så fint slut. Har aldrig sett den som en riktig favoritserie innan, men nu när jag ser på den inser jag att den helt klart finns med bland mina topp fem.
 
Ska öppna upp här på jobbet vilken sekund som helst, så måste sluta drömma och leva mer i verkligheten. Åtminstone fram till 18 i eftermiddag. Sedan är det på't igen.. Ha en fin dag!
 
 
En bild från helgen.
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥