Take a sip of my secret potion, i'll make you fall in love

    Musik    11 kommentarer

eco friendly

    Mode & skönhet    18 kommentarer
Ni som är lika insatta i youtube som jag är känner säkerligen till Therese Lindgren, en av de största profilerna här i Sverige. Jag har haft koll på henne ett bra tag nu men det var inte förrän i förra veckan som jag började prenumenera på hennes kanal. Nu är jag helt fast och kollar ikapp mig på alla videos jag missat under min tid som icke-prenumerant. Det finns så mycket kul att kika på ju.. Kan inte låta bli! Älskar att hon förespråkar miljövänliga och icke djurtestade produkter på sin kanal, sådant är otroligt viktigt när man når ut till så många unga människor och faktiskt kan påverka dem.
 
Gårdagens video från fröken är inne och nafsar på just detta då hon tipsar om miljövänligt smink och andra produkter från hemsidan novaconcept.se. Jag har själv varit inne på hemsidan och kikat runt, tänker definitivt beställa därifrån nästa gång jag behöver fylla på med skönhetsprodukter. Jag är mest nyfiken på pudret från Zao Makeup och vill hemskt gärna klicka hem ett med en gång! Gillar även designen, både att den är av trä och att den är så enkel. Man behöver inte alltid krångla till det så mycket för att det ska bli bra.
 
 
Detta är förresten inget sponsrat inlägg whatsoever, kan tänka mig att det ser ut så. Jag tycker helt enkelt bara att det är viktigt att lyfta fram denna typ av hemsidor och om man kan hjälpa miljön/djuren så tycker jag att man ska göra det!

tisdag

    Allmänt    6 kommentarer
God morgon! Det var en väldigt skön natts sömn för min del och trots att timmen är tidig känner jag mig inte så värst seg. Skönt! Har just öppnat upp för dagen och har det än så länge lugnt och skönt här inne på kontoret, får se hur länge det varar. Lyssnar i varje fall på en favoritspellista på Spotify och tar morgonen lite som den kommer. I den mån jag kan på ett sådant här jobb i varje fall. Önskar er en riktigt fin tisdag!
 
 
Ännu en bild på Bea och mig från konserten förra veckan. Galet att det redan gått en vecka!
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥