i got the first kiss and she'll get the last

    Musik    27 kommentarer

skönhetsfrågor

    Mode & skönhet    16 kommentarer

Jag tycker väldigt mycket om skönhet och tycker det är otroligt viktigt att ta hand om sin hy. Man ska rengöra och återfukta den ordentligt, skydda den från solen och hålla sig ifrån alla dåliga ämnen som finns i alldeles för många produkter. Tyvärr har jag köpt smink- och skönhetsprodukter som är dåliga för både mig och djur. Har dock slutat köpa nytt och tänker bara använda upp det jag redan har hemma, efter det är det endast djurvänliga produkter som hamnar i min sminkväska. Varför ska dem få lida för vår fåfänga för? Helt absurt egentligen. Är ni osäkra på vilka märken som inte testar på djur kan ni kolla det på Djurens Rätt och PETA. De sminkprodukter jag nämner nedan är alltså sådant som tyvärr är testat på djur, så rekommenderar er inte att köpa det. Kolla som sagt upp vilka som är vänliga mot djur innan ni köper nytt smink.

 

Hur ofta tvättar du ansiktet dagligen? Morgon och kväll.
Vilken hudtyp har du? Normal till torr.
Vilken produkt/smink kan du inte leva utan? Jag tycker att en bra bas är det viktigaste, så primer, concealer och foundation samt ett mattande puder är A och O för mig.
Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet? Jag har sedan några veckor tillbaka använt mig av en ekologisk serie från The Body Shop, skonsam mot min hy samt helt fri från djurtester (precis som allt The Body Shop säljer). Win win!

 


Har du haft eller har du finnar? Får någon enstaka då och då, men har aldrig haft några problem med det.
Vilken foundation använder du? En CC-cream från Lumene.
Vilken concealer använder du? Också en från Lumene.
Vad tycker du om lösögonfransar? Snyggt om man vet hur dem ska sättas på. Och om det inte ser för fake ut.
Använder du någon bas/primer på ögonlocken? Nej, det gör jag inte.
Vilken är din favoritögonskugga? Använder inte ögonskugga, så har inget svar på den frågan.
Använder du mineralsmink? Inte för tillfället, men har använt det innan.
Vad tycker du om läppglans? Är inte så förtjust i det faktiskt, föredrar läppstift.
Vilken kändis har alltid en snygg sminkning? Ashley Benson har alltid riktigt fin sminkning (tycker om mörka ögon). Gillar även Sophia Bush väldigt mycket.

 

 
Skulle du kunna lämna huset utan smink? För några år sedan hade jag inte kunnat det, men idag bryr jag mig inte.
Sminkar du dig varje dag? Under vardagarna när jag jobbar blir det varje dag, men försöker låta bli under helgerna.

fredag

    Allmänt    8 kommentarer
God morgon gott folk. Hoppas allt är bra med er! Med mig är det kanon denna fredagsmorgon, känner att det inte finns så många andra alternativ faktiskt. Fredag och helg är ju alltid (nåväl, oftast) en härlig kombination. Så länge ingen olycka av något slag sker så är jag alltid glad när klockan slår fredag. Och så även idag då, som sagt. När jag stämplar ut i eftermiddag återstår endast fem arbetsdagar innan jag äntligen får gå på semester. SÅ SKÖNT. Trots att jag hade en vecka i juni känner jag mig väldigt sliten och trött på det här, så dessa tre veckor ska bara gå åt till att ladda om batterierna inför hösten. Min månad! Tänk att man som student aldrig någonsin kunde tänka sig att jobba nästan hela sommaren utan sommarlov och bara ha några veckor semester, då var det ju döden.. Idag förstår jag inte att jag bävade så inför det, funkar ju hur fint som helst. Var inte rädda, kids, det är inte så farligt som det låter.
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥