dagens britney

    Britney Spears    15 kommentarer
 
Britney twittrade precis (för bara några minuter sedan alltså) denna bild på henne själv och Steven Tyler från hennes show igår kväll. Detta är andra gången på bara några veckor som deras vägar möts, senast var ju på Super Bowl som jag bloggade om. Riktigt kul! Och jag har självklart redan spanat in alla videos från kvällen, och dem är självklart lika bra som alltid.

lördag

    Allmänt    6 kommentarer
Tog mig en alldeles för lång sovmorgon idag och just nu hänger jag här vid datorn och kollar ikapp på saker jag missat från igår kväll. Det gäller att hålla sig uppdaterad när man följer så många på youtube t ex, många nya klipp och vloggar som ska kollas igenom. Men jag älskar det, så har inget emot det. Igår var en väldigt lugn fredag för min del, städade undan lite när jag kom hem från jobbet och efter det var det premiären av Let's Dance innan jag avslutade kvällen framför New Girl med världens bästa Bea.
 
Några av er som såg på Let's Dance? Någon ni gillade lite extra? Själv tyckte jag verkligen om Stenmark (of course), Marie Serneholt, Jonas Björkman och Jonas Hallberg. Hallberg är ju en riktig energiknippe som sprider glädje vart han än går. Härlig snubbe! Ska bli kul att följa säsongen och se hur de tävlande utvecklas. Ha nu en fin lördag allesammans!
 
 
 
Bilder härifrån.

break me up

    Musik    6 kommentarer
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥