bara några timmar kvar..

    Allmänt    15 kommentarer

Har precis svarat på de kommentarer som trillat in under tiden jag varit borta, så tänkte passa på att publicera dagens andra inlägg. När jag ändå är på gång liksom. Nyår blir i år väldigt lugn för egen del, det som skulle blivit en middag i goda vänners lag blev istället häng på hemmaplan tillsammans med mina två pojkvänner i päls. Lucky har mått lite sådär de senaste dagarna och jag vågar inte lämna honom ensam hemma. Trist kan tyckas, men jag spenderar hellre kvällen med mina katter och ser till att han mår bra än ägnar en hel kväll/natt åt att oroa mig och längta hem. Så jag skålar väl i cola med mig själv vid midnatt! Hur ni än spenderar nyårsnatten önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år! Var rädda om varandra  Och snälla, tänk på djuren och andra rädda innan ni skjuter upp raketer. Det finns faktiskt andra och bättre sätt att fira in det nya året på.

 

 
Lillasyster och jag på julafton.

2015, it's been a pleasure

    Allmänt    5 kommentarer
2015 är snart över och trots att det ekat tomt här på bloggen ett tag nu så kan jag ju inte avsluta detta året utan min lista som jag gör varje år vid denna tidpunkt. Ni som hängt här ett tag vet precis hur det går till, ni andra kommer hänga med precis lika bra. Det är inte svårare än att jag ger er mina favoriter inom bl a film, musik och nöjesvärlden.
 
Årets låt: Justin Bieber - Sorry.
Årets musikvideo: Britney Spears & Iggy Azalea - Pretty Girls.
 
 
Årets album: Bryan Adams - Get Up.
Årets artist: Halsey.
Årets konsert/show: Piece of me. Måste ju dock även nämna On The Road Again Tour med One Direction som jag såg på Ullevi i somras. Säga vad man vill om boysen, dem kan konsten att underhålla!
Årets film: Så svårt! Har kommit så många bra i år, men några favoriter är: Avengers: Age of Ultron, Kingsman: The Secret Service och The Intern.
Årets TV-program: Inget nytt här - Allt för Sverige och Så Mycket Bättre.
Årets serie: Bron var fantastisk denna säsong! Och Homeland förtjänar alltid en plats här. Alltid!
Årets nya upptäckt: The Blacklist.
Årets sorgliga farväl: Hart of Dixie och Revenge.
Årets bok: Me Before You av Jojo Moyes.
Årets skönhet: Troian Bellisario.
Årets hunk: Harry Styles.
 

Årets TV-par: Jack och Amanda/Emily i Revenge. Är bara så glad att dem äntligen fick varandra!
Årets blogg: Johanna, eller Rockdoll som hon kallar sig här i bloggvärlden.
Årets storblogg: Dessie och Blondinbella.
Årets youtuber: Jim Chapman! Britterna är mina favoriter på youtube, och Jim tycker jag om allra mest.
Årets Idol: Tyckte om de flesta i år, men Martin och Amanda var mina favoriter.
Årets mysigaste: Alla biobesök med Bea. Vi skulle slå tio besök tillsammans detta år, och det klarade vi galant!
Årets Britney: Hon har verkligen hittat tillbaka till sig själv som artist, vilket har synts som allra mest under hennes uppträdanden i Las Vegas under året. Hon ser inte längre lika obekväm ut i vissa sammanhang och vi har fått se henne på fler event än på bra länge. Vi såg henne dessutom i Jane the Virgin där hon gjorde ett fantastiskt gästspel som sig själv och gav serien sina bästa tittarsiffror för denna säsong. Jag tror att 2016 kommer bli ett fantastiskt år! Ny musik, uppfräschning av hennes Piece of me-show och andra trevligheter. Som jag längtar! Dessutom kommer jag ju förhoppningsvis iväg till Las Vegas för att själv se henne live. Om ni bara visste hur mycket jag hoppas att det blir så..
 
Jag vet fortfarande inte hur det blir med bloggen framöver då jag ännu inte hittat blogglusten, men den som lever får se. Lovar dock att hojta till så fort jag är tillbaka! Avslutningsvis vill jag passa på att önska er en riktigt fin start på 2016, hoppas det blir minst lika bra som detta året eller ännu bättre för dig som inte haft ett så bra år. Kärlek i massor!
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥