first day back

    Allmänt    9 kommentarer
Timmarna har tickat på i en bra fart idag och det är inte alls långt kvar innan jag får stämpla ut. Himla skönt med en så pass lätt dag första dagen tillbaka från semestern! Allt har flytit på så bra som det kunnat och just nu känns det inte så farligt att vara tillbaka, men det lär jag ju dock få äta upp om bara några dagar.. Ikväll tänker jag bara slappa framför youtube och inte lyfta ett finger. Tycker att en sådan här måndag är en perfekt dag för det. Hur har er vecka startat?
 
 
Såhär snygg var förresten Britney på VMA's igår kväll. Tänker att jag gör ett längre inlägg om det i veckan. SÅ SNYGG!

And I'm still waking every morning but it's not with you

    Musik    4 kommentarer
 
Halsey släppte sitt efterlängtade album Badlands under min semester och jag har lyssnat igenom det några gånger de senaste dagarna. Fantastisk bra! Jag älskar hennes röst, den är liksom så rätt bara. Låten här ovan är en av mina favoriter från skivan, tycker ni ska lyssna på den. Och hela albumet hittar ni här. Jag lovar, det är värt en lyssning eller två.

tillbaka till verkligheten

    Allmänt    8 kommentarer
God morgon! Ärligt talat känns det inte jättekul att vara tillbaka på jobbet efter tre sköna semesterveckor, hade mer än gärna haft ytterligare en vecka. Eller två. Eller tre. Eller fyra.. Men nu finns det inte så mycket att göra åt saken, så bara att bita i det sura äpplet och gilla läget. Lite surt dock att första dagen tillbaka är en lång sådan, jobbar 7-18 idag och är inte direkt jättespänd på't. Men tänker inte sura mer, lika bra att köra på och inte tänka för mycket på det. Hoppas allt är bra med er! Önska mig gärna lycka till  Tror jag behöver det.
 
 
Bitter på jobbet, någon?
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥