första advent

    Allmänt    7 kommentarer
 
Idag lyser stjärnorna extra fint i fönsterna och senare ikväll är det jag som bjuder på adventsfika här hemma. Ska snart städa och fixa inför det, måste även iväg till affären för att inhandla det som krävs för en lyckad kväll. Det blir familjen plus mormor och kusin som kommer på besök, så har en del att göra. Ska fortsätta lyssna på min jullista på Spotify och komma igång med städningen. Älskar att vi är inne i denna period på året! Nu börjar det.. Hur firar ni första advent?

varde ljus

    Inredning    14 kommentarer
Jag gillar verkligen denna typ av lampa och dessa tre hittar ni på Bluebox, Lagerhaus och Ellos. Måste säga att de två sistnämnda är mina favoriter. Har svårt att se hur jag skulle inreda med dem, men det hade väl löst sig med tiden det med. Vad tycker ni om dessa lampor? 
 
 

fredag

    Allmänt    5 kommentarer

 

God morgon! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som jag inte skrivit innan, men det är fredag och jag älskar det. Har sett fram emot just denna helg lite extra mycket under veckan, tror att det beror på att det är så himla mycket trevligheter inplanerade med familjen + mormor som är på besök. Att jag kommer få en fin helg är det ingen tvekan om! Det vågar jag nästan lova :) Det startar redan i eftermiddag med middag på päronens favorithak där dem bor. Jättemysigt ställe! Hur ska ni spendera er fredag?

Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥