saturday, i love you like gold

    Allmänt    3 kommentarer

Har en fin lördag framför mig även idag och ska snart börja förbereda lite smått för det, innan dess tänkte jag dock koppla av lite och mjukstarta dagen framför senaste Anger Management. Inte gå på det så hårt från början liksom! Bästa vännen kommer hit senare i eftermiddag och då ska vi göra oss klara tillsammans, det blir nämligen ett besök på finaste Lindas sommarfest som hon anordnar idag. Hoppas solen hinner titta fram till dess! Vad hittar ni på idag?

En bild på oss två från förra helgens trevligheter.

våra fyrbenta vänner

    Mjau    3 kommentarer
agriashop.se kan man köpa dessa två armband där 77:- av priset (100:-) går till att hjälpa katter och hundar som inte har det så bra. Så fort dem får in det med missen på igen kommer jag köpa hem ett, kan inte tänka mig något annat. 

HAUL

    Allmänt    1 kommentarer
Var ju som sagt på Ullared igår och kom bara hem med en enda påse, vilket är ovanligt för att vara mig. Men då jag inte hittade så värst mycket i varken film eller inredningsväg blev det inte mer än så. Är dock jäkligt nöjd med det jag faktiskt hittade, så jag klagar absolut inte.
Fin bomberjacka i blått. Älskar den!
Två t-shirts i basketlinne-material. Asfeta!
Lite smått och gott.
Utöver detta fick jag även med mig underkläder, strumpor, BH, kattleksaker, en klänning, avsminkningsservetter och klädvårdsrullar.
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥