i got more in store, and i got you

    Musik    7 kommentarer

JA? NEJ?

    Inredning    4 kommentarer
Är på jakt efter en rosa pläd att ha i soffan när jag målat om i vardagsrummet, har letat lite här och var efter en jag gillar och hittade igår denna på H&M Home (vart annars?). Är riktigt förtjust i den och hade mer än gärna klickat hem den med en gång om jag bara vetat hur den känns i materialet.
 
Det är detta som är så dåligt med att inte kunna se och röra på det man köper, hade älskat att ha en fysisk butik att besöka. Gissa om jag hade bott där i så fall, liksom? Funderar på att chansa och beställa hem den, i värsta fall åker man ju bara på en returkostnad och man inte skulle vara nöjd. Och det är ju faktiskt inte hela världen. Får ta mig en liten funderare..

frozen yogurt

    Allmänt    5 kommentarer
När jag träffade tjejerna i tisdags passade vi på att svalka oss med varsin yoghurtglass i Slottsskogen. Vi var inte ensamma där kan jag säga er, många göteborgare som valde att spendera sin eftermiddag/kväll i parken. Förstår dem, det är ju himla mysigt där!
 
I vilket fall gick vi in på ett café (om man kan kalla det för det) och plockade ihop lite godsaker till vår yoghurtglass, det fanns massa gott att välja som toppning och det var absolut inte sista gången jag var där. För min del blev det jordgubb -och passionsfruktsbas tillsammans med bl a vattenmelon, vindruvor och tutti frutti-strössel som topp. Helt klart en vinnare! Testa ni med.
Mitt mästerverk :)
Välkomna in i min lite lätt rosa värld där jag skriver om alla mina fantastiska kärlekar i livet
- familj & vänner, film & serier, musik, djur och Britney Spears ♥